Horoscoop box: Schorpioen

40,00 €20,00 €
Included on discounts page: 
Included

Deze prachtige horoscoop doosjes zijn speciaal afgestemd op jouw horoscoop met bijhorende edelsteen. Ideaal als hebbedingetje voor jezelf of om iemand mee te verrassen! Bovendien bevat het driehoekje ook nog een kleine stimulator en ook een stimulerende crème passend bij jouw natuurlijk element. (water, vuur, aarde of lucht)

Dit sensuele pakket bevat:

1. Opal Zodiac Gemstone. Je edelsteen is Opaal. Transparant en licht, de energie helpt je je emoties te begrijpen, allemaal in periodes van verandering. Luisteren naar jezelf is de eerste stap om je energie te laten stromen.

2. Sandalwood Orgasm Balm. De geur van deze balsem neemt de persoonlijkheidskenmerken van je natuurlijke element Water op waardoor je geest bevrijd wordt en je je kunt je concentreren op je plezier. Het aroma van sandelhout helpt je om je emoties te beheersen. Het verwarmende effect stimuleert de bloedstroom in de clitoris en je krijgt meer gevoel!

3. Vibrating Bullet. Een nieuwe manier om een orgasme te bereiken! Je bent je bewust geworden van je lichaam en je voelt allemaal nieuwe sensaties!
Experimenteer met de 10 vibratie-instellingen en vind er eentje dat bij jou past.

© 2020 Tutti Passi