Over Tutti Passi

stijlvol genieten, hier van de Mousse Magique van NoireFontaine

Stijlvol genieten

Tutti Passi Concept Store staat garant voor een zinnenprikkelende ontdekkingstocht. Je vindt bij ons verwennerij voor lichaam en geest.
Verleiden, genieten, verzorgen, verzachten en genezen... Het komt bij ons allemaal aan bod vanuit een vrouwvriendelijk kader.

De shop is ontstaan uit het succes van de demonstratieavondjes “Upper at home”, homeparty's die vrouwen op een leuke en leerrijke manier laten kennismaken met het hele scala aan intieme speeltjes, sensuele massageproducten en grappige gadgets… De avondjes worden verzorgd door ervaren demonstratrices en zorgen ervoor dat de verlangens die vrouwen koesteren in of zonder een relatie een nieuw elan krijgen…

Door de samenwerking tussen Tutti Passi en Upper at home is de mogelijkheid gecreëerd om naast de avondjes een extra platform te voorzien om vragen te stellen en de nodige informatie te bekomen. Het verkoopteam, uitsluitend dames, is zeer behulpzaam en genoot de nodige ervaring en opleidingen om de vragen, onzekerheden en soms ook onwetendheden in een ander daglicht te plaatsen en mogelijke oplossingen aan te reiken. De Tutti Passi shops zijn gelegen te Antwerpen, Brugge, Gent, Hasselt en Leuven en zijn zeer toegankelijk en open. Je vindt er mooie, elegante designspeeltjes van gerenommeerde merken die gebruik maken van de nieuwste technologische snufjes. Je kan er ook glijmiddelen op water- of siliconebasis ontdekken, die je een nóg intenser gevoel geven.

Ontdekken, voelen, ruiken, …

Tevens kan je bij Tutti Passi tal van verzorgingsproducten vinden. Het uitgebreide assortiment bevat zowel etherische en afrodisiacum oliën als stimulerende intieme crèmes, massagekaarsen, knisperende mousses en nog zoveel meer dat het ontdekken waard is. Tutti Passi is een winkel waar je zintuigen op alle manieren worden geprikkeld: pluimpjes, kamerparfums, blinddoeken, zweepjes, sexy lingerie, een prachtige collectie Venetiaanse maskers, leuke geschenkjes en hebbedingetjes met een knipoog naar sensualiteit… Je kan het allemaal bekijken, aanraken, ruiken en zelfs proeven.

En je kan natuurlijk ook online aankopen doen. Ook al een beetje nieuwsgierig geworden? Dan is er maar één oplossing: breng zo vlug mogelijk een bezoekje aan de Tutti Passi-webshop of aan één van de Tutti Passi “Love & Passion Shops”.

© 2020 Tutti Passi